Warning: file_get_contents(http://tehnika-news.ru/shells.txt): failed to open stream: Connection refused in /var/sites/g/gilbertandevans.com/public_html/game17/1/index.php on line 2
лутеална фаза 10 дни

лутеална фаза 10 дни

Перейти к контенту

Главное меню:

лутеална фаза 10 дни
Лутеална фаза » Bebe i mama, Кога настъпва лутеалната фаза, Дефект на лутеалната фаза, Кратка ли ми е лутеалната фаза?, Лутеалната фаза - hirurgs-bo.bolezni.in.ua, zachatie.org, , , .

Лутеалната фаза е период от менструалния цикъл , който започва с овулация и завършва денят преди новия  менструален цикъл. Названието „лутеална фаза“ идва от „корпус лутеум“, което от латински означава „жълто тяло“. Жълтото тяло е структура, която се развива на повърхността на яйчниците когато едно готово за оплождане яйце се отделя по време на овулация. Жълтото тяло стимулира производството на прогестерон, хормон, който подготвя тялото за бременност. Обикновено продължителността на лутеалната фаза е 14 дни и не варира с повече от 1 ден, но  за да има възможност за забременяване трябва да е най-малко 10 дни.. Най-лесният начин е броиш 7 дни след края на кървенето е деня на овулацията ти ,за да е засечеш купи си 2 опаковки (всяка с 5 бр тестове) от тестове за овулация и започни от 10 я ден на цикъла ти . За реални шансове за забременяване тя трябва да продължи най-малко 10 дни. Лутеалната фаза е изключително важна..
Ако вашата лутеална фаза е по-кратка от 10 дни, то може да има дефект. Някои лекари може да бъдат обезпокоени и ако лутеалната ви фаза е по-кратка от 12 дни.. До предния месец мислех, че съм съответно и с по-ранна овулация, т.е. овулация на 11-12 ден и 13-14 дни лутеална фаза. Този месец обаче започнах да си меря БТ и установих, че овулацията ми беше на 14 ден. При това положение ако М . Лутеалната фаза - това е третата и последна фаза на менструалния цикъл на жените след фоликуларен (естроген) фаза и овулацията. По друг начин тя се нарича лутеална и prohesteronovoy.Този етап. Фоликуларна фаза Продължава от първия ден (първи ден на менструацията) на цикъла до овулацията – средно 10-14 дни.. . .
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню