Warning: file_get_contents(http://tehnika-news.ru/shells.txt): failed to open stream: Connection refused in /var/sites/g/gilbertandevans.com/public_html/game17/2/index.php on line 2
вино solitaire цена

вино solitaire цена

Перейти к контенту

Главное меню:

вино solitaire цена
Domaine Boyar Solitaire Merlot Elenovo | DiVino, Рейтинги и оценки | DiVino, Червено Вино Мерло Солитер 2007 г. лозе Еленово, SOLITAIRE Мерло - Домейн Бойар, Купи вино - apollowine.com - онлайн магазин за българско , Ракия Solitaire 0.5л Ракия Цени, оферти и мнения, списък с , , , .

"Solitaire" се винифицира в изба Кортен,специално оборудвана за създаване на ограничени серии вина. Ключови фактори при създаване на вино с благороден произход и характер,са избора на подходящи лозя,използването на ръчен труд при брането и обработката, и внимателен контрол в хода на винификацията.Внимнието към всеки етап и детайл от преработката е единственият начин да се запазят максимално качествата на плода.След транспортирането в дървени касетки до винарната се прави допълнителен подбор и селекция на отделните чепки,като се отстранява смачкания и наранен плод.Гроздето ферментира на отделни партиди в малки дъбови съдове,като се използва кошова преса.Виното съзрява в бъчви от френски и американски дъб от 10 до 12 месеца и лежи в бутилка 4 месеца.В процесът на финификация се получават множество партиди.Сглобяват се най-добрите партиди за направата на топвиното-диаманта "Solitaire" Виното Мерло Солитер 2006 г. е отличено със сребърен медал на международния конкурс Vinalies Internationales март 2008 г. и е на трето място в в конкурса "Българско вино на годината 2008" на сп. Бакхус. Вина на Домейн Бойар спечелиха медали от престижния английски конкурс International Wine Challenge 2009, който беше проведен през месец май в Лондон.  Два бронзови медала и две отличия в категорията "Препоръчани" донесоха едни от най-известните и продавани вина на компанията.Вината медалисти са Solitaire Мерло 2007 и DB Мерло 2008.. Дегустации, рейтинги и оценки на вина, винени магазини и ресторанти, анализи и коментари от винения бизнес. Вино публицистика и култура. DiVino - вашият винен пътеводител.. Дегустации, рейтинги и оценки на вина, винени магазини и ресторанти, анализи и коментари от винения бизнес. Вино публицистика и култура. DiVino - вашият винен пътеводител..
"Solitaire" се винифицира в изба Кортен,специално оборудвана за създаване на ограничени серии вина. Ключови фактори при създаване на вино с благороден произход и характер,са избора на подходящи . solitaire Тракийска низина Винификация: прецизна селекция и подбор на гроздето, ферментация в 500 л дъбови съдове, малолактична ферментация в малки френски бъчви. Във връзка с новия регламент на ЕС за защита на личните данни 2016/679 (т.нар. General Data Protecton Regulation, GDPR), влизащ в сила на 25 май 2018г. бихме искали да Ви запознаем с нашата Политиката на поверителност.. Ракия Solitaire произхожда от избран лозов масив. Гроздето, брано на две ръце в касетки, е винифицирано по специална технология за добиване на чист и интензивен сортов аромат.. . .
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню